MOJ KRF

vodič po najlepšem ostrvu Mediterana

Leto na Krfu: Hotel Semeli, Roda - www.mojkrf.info:online rezervacija hotela

Hotel Semeli - Roda KRF

odmor na Krfu, hotel Semeli, Roda

besplatna online rezervacija bez depozita i taksi trenutna potvrda rezervisanog smeštaja garancija najniže cene plaćanje u hotelu

cene noćenja po apartmanu

od 30 - 45 EUR
info o rezervaciji ovog hotelaZa tačnu cenu i raspoloživost upišite datume kada biste želeli da boravite u hotelu Semeli u mestu Roda na Krfu. Rezervacije se vrše u realnom vremenu (preko sigurnih servera booking.com-a, najvećeg evropskog hotelskog provajdera). Bez depozita i taksi, uz GARANTOVANO NAJNIŽU CENU koja se može naći na internetu. Plaćanje direktno u hotelu

Hotel semeli Roda KRF

Hotel Semeli Roda KRF

Opis hotela:

Ovaj mali hotel u porodičnom vlasništvu nalazi se u divnom kraju, na svega 150 metara od plaže, između sela Roda i Aharavi u Tinalionu, na 40 km od aerodroma Krf.

Hotel ima otvoreni bazen, 2 bara, restoran i lobi sa satelitskom TV.
Tamno plave vode Jonskog mora i čiste, zlatne plaže ovog kraja svake godine su iznova nagrađene Plavom zastavicom od strane Evropske zajednice.
Ronjenje, podvodni ribolov, odbojka na plaži i pešačenje na posebno predviđenim planinskim stazama, kao i jahanje po borovoj šumi i maslinjacima, predstavljaju samo neke od mogućnosti za zabavu i rekreaciju.

Obala je mesto gde je prisutan najveći turistički razvoj. Živopisna Roda nalazi se na jednoj strani obale, zajedno sa kosmopolitskim Aharavijem. Brojni restorani, taverne, letnji barovi na plaži i veliki noćni klubovi pokrivaju ceo spektar zabavnih sadržaja.
Hotelske sobe: 26
Aerodrom Joanis Kapodistrias se nalazi na 40 minuta vožnje.
Hotelske sobe: 14.

Vrste apartmana ili soba

Sobe za jednu ili dve osobe
Sadržaji sobe: klima-uređaj, tuš, fen, toalet, kupatilo, telefon, frižider, balkon

Hrana i piće

Doručak na bazi švedskog stola služi se od 07:30 do 09:30.
Bar pored bazena radi od 10:30 do 18:00.
Snek bar radi od 13:00 do 15:00.
Predjela uključuju širok izbor salata, caciki, sireve i krompire.
Taverna radi od 19:00 do 21:00.

Informacije o regiji:

Ovaj hotel je za one koji traže mir i tišinu; obala se proteže do plaže Almiros i zaliva Agios Spiridon, u kome su tradicionalne, male taverne i Kalamaki, koji je zaštićen od vetra. Prolećne litije, koje slave crkvu i Uskrs, predstavljaju jedinstveno iskustvo. Tokom leta, svako naselje ima svoj vašar, koji obavezno prati muzika violine, gitare i harmonike. Kolo, koje se tada igra, ima za cilj da umilostivi više sile i da proslavi radost života. Manastir Pantokrator, sagrađen na vrhu planine 1347. godine, trudom radnika iz okolna 23 sela, potpuno je uništen u 16. veku. Sadašnja crkva je sagrađena na istom mestu tokom kasnog 17. veka. Iznad, na brdu, nalazi se Stara Peritija, odličan primer arhitekture i proporcija. U selu su kamene kuće, brojne crkve i mistične uličice, koje su očuvale svoj šarm i netaknutu auru mletačkog perioda.

Sadržaji hotela

OPŠTI sadržaji USLUGE AKTIVNOSTI
 • Bašta
 • restoran
 • Porodične sobe
 • Ekspresno prijavljivanje i odjavljivanje
 • Klima.
 • besplatni parking
 • besplatni internet
 • Bazen

Pravila hotela

VAŽNO: Ovo su opšta pravila Hotela Semeli, u mestu Roda na KRFU. Pošto ona mogu da se razlikuju od jedne do druge vrste sobe, molimo da prilikom rezervacije takođe proverite opis sobe.


 • Prijavljivanje: Od 14:00 časova
 • Odjavljivanje: Do 12:00 časova
 • Prihvaćene kreditne kartice:
  Visa , Euro/Mastercard - Hotel zadržava pravo da predautorizuje kreditnu karticu pre dolaska gosta.
 • Otkazivanje rezervacije / Plaćanje unapred:
  Pravila otkazivanja i plaćanja unapred zavise od tipa sobe. Molimo vas da proverite pravila vezana za sobu, pre nego što je odaberete.
 • Deca i dodatni kreveti !
 • Za svu decu mlađu od 2 godine/-a boravak je besplatan kada koriste postojeće krevete.
 • Bilo kakva vrsta dodatnog ili dečjeg kreveta dobija se na zahtev i mora je potvrditi hotel.
 • Dodatni troškovi neće biti automatski uračunati u ukupnu cenu, te se moraju platiti odvojeno u hotelu.
   

Uslovi i odredbe

Vaša rezervacija je potpuno bezbedna. Svi lični podaci su kodirani i biće obrađeni na bezbedan način. Booking.com shvata poverljivost Vaših ličnih podataka vrlo ozbiljno. Vaši lični podaci biće korišćeni samo za obradu Vaše rezervacije. Za još informacija, pročitajte našu izjavu o zaštiti privatnosti. Booking.com Vam neće naplatiti nikakve troškove rezervisanja za ovu rezervaciju, niti naplatiti samu rezervaciju. Vi ćete jednostavno platiti u hotelu za svoj boravak. Otkazivanje rezervacije se ne naplaćuje pod uslovom da se pridržavate roka za obaveštenje navedenog u pravilima hotela za otkazivanje rezervacije (pogledajte „Pravila hotela"). Možete naći više informacija pod: uslovi i odredbe.
Vi ste ovde: Home Smeštaj na Krfu PREPORUČENI APARTMANI NA KRFU Hotel Semeli || Roda- cena 30 do 45 EUR