MOJ KRF

vodič po najlepšem ostrvu Mediterana

Leto na Krfu Hotel Blue Horizons Moraitika - www.mojkrf.info:online rezervacija hotela

Hotel Blue Horizons - Moraitika KRF

odmor na Krfu, Hotel Blue Horizon Moraitika

besplatna online rezervacija bez depozita i taksi trenutna potvrda rezervisanog smeštaja garancija najniže cene plaćanje u hotelu

cene noćenja po apartmanu

od 75 - 120 EUR
info o rezervaciji ovog hotelaZa tačnu cenu i raspoloživost upišite datume kada biste želeli da boravite u Hotelu Blue Horizon u mestu Moraitika na Krfu. Rezervacije se vrše u realnom vremenu (preko sigurnih servera booking.com-a, najvećeg evropskog hotelskog provajdera). Bez depozita i taksi, uz GARANTOVANO NAJNIŽU CENU koja se može naći na internetu. Plaćanje direktno u hotelu

Hotel Blue Horizon Moraitika KRF

Hotel Blue Horizon  MoraitikaKRF

Opis hotela:

Hotel Blue Horizon je tačno ispred plaže Agios Joanis. Miran kompleks nudi prelep bazen, bar pored bazena, tradicionalni roštilj i prostrani parking. Izuzetno je pogodan za one koji žele da pobegnu od klasične turističke gužve i idealan je za porodice ili grupe, koje žele da uživaju u tišini i prirodnom okruženju.
Hotel ima 20 prostranih, svetlih i lepih apartmana, sa izuzetno funkcionalnim i elegantnim nameštajem.
Svaki od njih ima kuhinju sa svim neophodnim priborom, TV-om, klima uređajem/grejanjem, kupatilom i verandom sa pogledom na more, bazen i prelepe bašte.
Njegov pložaj na glavnom putu Krf-Lefkimi omogućava da lako dođete do svih delova Krfa, kao i do plaža Benitses i Halikounas.
Hotel Blue Horizon nudi besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama. Na recepciji hotela može se poručiti rum servis, iznajmiti auto/motor, a tu je i turistički desk.

Vrste apartmana ili soba

Apartmani za 2 ili 3 osobe
Sadržaji sobe: klima-uređaj, grejanje, toalet, kupatilo, tuš ili kada, TV, čajna kuhinja, frižider, balkon, pogled (more, vrt, znamenitost, itd.)
Veličina sobe: 27 metara kvadratnih

Sadržaji hotela

OPŠTI sadržaji USLUGE AKTIVNOSTI
  • Bar,
  • Bašta,,
  • Klima
  • Besplatni parking
  • Ostava za prtljag
  • besplatni internet
  • Bazen na otvorenom.
Vi ste ovde: Home Smeštaj na Krfu PREPORUČENI APARTMANI NA KRFU Hotel Blue Horizons||Moraitika - cena 40 do 70 EUR