MOJ KRF

vodič po najlepšem ostrvu Mediterana

Garancija najniže cene smeštaja na Krfu - www.mojkrf.info

Garancija najniže cene

 

mojkrf.info nije turistička agencija i ne prodaje nikakve turističke usluge. Mi smo posrednik koji posetiocima našeg sajta omogućava da brzo i lako pronadju i rezervišu hotelski ili apartmanski smeštaj na ostrvu Krf.  Sve rezervacije se vrše preko booking.com-a, najvećeg evropskog provajdera hotelskog smeštaja. Rezervacije su besplatne, neće Vam biti naplaćene nikakve takse. Čak su i otkazivanja već rezervisanog smeštaja besplatna (ukoliko se obave na vreme, u skladu sa politikom svakog pojedinačnog hotela). Plaćanje se vrši direktno u hotelu, a kreditna kartica se prilikom online rezervacije koristi samo kao garancija da ćete se u dogovoreno vreme pojaviti u hotelu. Svi serveri preko kojih se rezervacija vrši su izuzetno sigurni i Vaši lični podaci su potpuno zaštićeni.
mojkrf.info sa booking.com-om Vam nudi izuzetno povoljne cene smeštaja u svim mestima na Krfu: od malih porodičnih, pa sve do najluksuznijih hotela.
Ono što je zajedničko i za jedne i za druge, je to da su u svom rangu zaista najbolji. Hoteli koje na našim stranama preporučujemo su odabrani veoma pažljjivo - u listu su uključeni oni hoteli i apartmani koji su dobili najbolje ocene posetilaca. Mnoštvo fotografija, opisa hotela kao i utisci stvarnih gostiju, će Vam svakako pomoći da rezervišete hotel ili apartman na Krfu koji Vam u potpunosti odgovara.

bestpriceguarantee

sa sajta Booking.com: Garantovano najbolja cena

Mi želimo da platite najnižu moguću cenu za svoj hotel. Ako nađete svoju hotelsku sobu po nižoj ceni a pod istim uslovima rezervacije na internetu nakon što ste je kod nas rezervisali, mi ćemo Vam nadoknaditi razliku. Samo nas kontaktirajte u roku od 24 časa od momenta rezervacije, sa detaljima dotičnog veb sajta.

Uslovi i odredbe garancije

  • Pošto se cene hotela često menjaju, neophodno je da nas što pre kontaktirate imejlom Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , u svakom slučaju u roku od 24 časa od momenta kad ste uzeli sobu preko Booking.com. Vaš imejl treba da sadrži sledeće informacije: Vaše ime, broj Booking.com rezervacije, i ime veb sajta na kome ste našli tu nižu cenu. Nepotpuni ili netačni imejlovi neće biti uzeti u obzir.

    Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
  • Garancija ne važi za rezervacije načinjene na dan prijavljivanja u hotel.

  • Garancija jedino važi za niže cene hotela koji se mogu rezervisati preko interneta. Neophodno je da je moguće rezervisati sobu po toj nižoj ceni u momentu kad Booking.com odobri Vaš zahtev, u roku od 24 časa. Snimci ekrana ("screen shots") neće biti prihvaćeni kao dokaz.

  • Neophodno je da se ta niža cena može naći na internetu za odgovarajuću sobu u istom hotelu koji ste rezervisali preko Booking.com, i to za iste datume prijavljivanja i odjavljivanja, i pod istim uslovima rezervacije.

  • Niža cena mora biti u istoj valuti.

  • Booking.com će jedino nadoknaditi razliku u ceni između svoje cene i niže cene ako je Vaša rezervacija preko Booking.com kompletna, i ako nije otkazana. Razlika neće biti nadoknađena u slučaju nepojavljivanja gosta u hotelu.

  • Čak i ako Vaš zahtev ne bude prihvaćen zbog toga što nije u skladu s našim uslovima garancije najniže cene, naši uslovi rezervisanja, uključujući i pravila za otkazivanje, i dalje važe.

  • "Garancija najniže cene" nije primenljiva na sobe uzete preko ili u kombinaciji s popustima za članove i stalne posetioce, bodovima za verne korisnike ili drugim "nagradnim" programima ili specijalnim promotivnim kampanjama rezervisanog hotela. Niže cene dostupne na tzv. "neprovidnim" sajtovima, gde se ne zna koji je hotel u pitanju dogod se ne rezerviše, takođe su isključene iz garancije.
Vi ste ovde: Home O nama Garancija najniže cene